Home » Peesontsteking Knie » Peesontsteking knie homeopathie

Peesontsteking knie homeopathie

 

De medicijnen die de huisarts voorschrijft bij een peesontsteking aan de knie, of elders in het lichaam, zijn medicijnen die nogal forse bijwerkingen kunnen geven. Het is dan ook niet zo’n gek idee om te kijken hoe het lichaam op een meer natuurlijke manier ondersteund kan worden om de ontsteking op te lossen. Homeopathie valt onder de alternatieve geneeswijzen, en is een manier om het lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Homeopathische middelen bij een ontsteking

Homeopathische middelen die kunnen worden gebruikt bij een ontsteking, kunnen vaak gewoon worden gebruikt in combinatie met andere medicijnen, zoals bloedverdunners. Homeopathische middelen bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, dus het spreekt voor zich dat dit veel gebruiksvriendelijke is voor het lichaam.

Je kunt eens een kuur proberen op basis van vloeibare groenlipmossel, curcumine en zwarte bes-blad. De groenlipmossel kan uitsluitend in de schone wateren van nieuw zeeland overleven. Hij is rijk aan omega-3 vetzuren.
Als er voldoende omega-3 vetzuren in het lichaam aanwezig zijn, zal dit enzym deze vetzuren gaan omzetten. Er ontstaan dan metabolieten die ontstekingen zullen temperen in plaats van aanjagen.

In veel gevallen kunnen homeopathische middelen net zo effectief zijn als de medicijnen die de reguliere geneeswijze voorschrijft. Daarnaast geven ze ook nog eens minder bijwerkingen. Bij homeopathie wordt vaak gedacht aan mensen die geitenwollen sokken dragen. Eigenlijk, als je de visie erachter goed bekijkt, is het op een hele natuurlijke manier zorgen voor je lichaam. Je lichaam heeft een eigen immuumsysteem, die soms met natuurlijke middelen net even de boost kan krijgen die hij nodig heeft. De natuur geeft veel dingen die we kunnen gebruiken om op een gezonde manier te leven, én op een gezonde manier oud te worden. De westerse beschaving gebruikt deze middelen steeds minder lijkt het wel. Vanuit de homeopathie en andere alternatieve geneeswijzen, worden deze middelen juist wél ingezet.

© 2011 - 2021 Peesontsteking.net